Hekk, hopp og kast

Målgruppen er ungdommer fra 15 år og oppover som driver eksplosive øvelser som sprint, hekk, lengde, høyde og mangekamp. Mange av utøverne holder svært høyt nivå. Flere av utøverene har satt norske aldersrekorder i en eller flere øvelser. Vi har også en utøver som innehar verdensrekord i sin aldersklasse. Utøverne fra gruppen har også markert seg kraftig med et utall gull og andre medaljer i ungdomsmesterskapene. Utøvere fra gruppen har også representert Norge i internasjonale mesterskap som JR. VM, Ungdoms EM og landskamper på både junior og seniornivå. Selv om gruppen har utøvere på høyt nivå er det plass for de som ikke ønsker å satse like mye som de beste. Et kjennetegn for gruppen er et godt treningsmiljø hvor utøverne trives.

Trenere: Geir Sjursen og Heidi Benserud.

 

Sprint & langsprint 

Gneist Sprint junior/senior er en del av satsingsgruppen som har utøvere som holder et nasjonalt toppnivå. Laget består av motiverte utøvere, har et godt samspill og får fram det beste i hverandre.

I sprintgruppen jobbes det for å få fram gode treningsmiljøer som sammen kan bidra til gode resultater. Våre treninger består av løpetrening og styrketrening.

Vi har utøvere som satser fra 100 m. og opptil 800 m.

Hovedsesongen varer fra mai-september. Vi deltar på flere stevner i året inkludert Norgesmesterskap. Dersom det er noen utøvere som kvalifiserer seg til Elite Nordisk, har vi også utøvere som deltar her.

Trenere: Rune Dolvik, Geir Sjursen og Heidi Benserud.

Treningstider

Dag Tid Notat
Mandag 18:30- 20:30 Fana stadion
Tirsdag 18:30- 20:30 Fana stadion/Høiehallen
Torsdag 18:30- 20:30 Fana stadion
Fredag 18:30- 20:30 Ytrebygda skole