Gneist-trim.jpg

Melder du deg inn i Gneist Trim som er en gruppe under Gneist friidrett oppnår du en rekke fordeler. Blant annet får du 25% rabatt ved påmelding til NECON Vinterkarusell og HEAD Energy Sommerkarusell.

I tillegg vil du få utlevert Gneist sitt medlemskort, som bl.a. gir 15% ved handel hos MX Sport, 10% på Peppes Pizza Nestun, 10-25% rabatt hos Thons Hotel, 20% på Aktiv 365 og to gratistimer hos Centrum trafikkskole.

Du melder deg enklest inn ved å krysse av for medlemskap i Gneist trim ved påmelding Vinter eller Sommerkarusellen, dette koster kr 200.- pr kalenderår. Du kan også sende en e-mail til gneist.friidrett@gmail.com .

Som medlem i et idrettslag har du også mulighet å kjøpe NFIF sin helårslisens, da slipper du å kjøpe dyre engangs lisenser hver gang du melder deg på et mosjonsløp.

Etter hvert håper vi å kunne starte opp med et tilbud til dem som ikke ønsker satse friidrett 100 % eller kanskje ønsker ta et "hvileår" men fortsatt være med i Gneist. Også for utøvere som vurderer å trappe ned etter endt karriere eller bare foreldre som fortsatt ønsker være en del av det flotte Gneist miljøet.

Vi starter med treninger fast på torsdager kl 18:30 for de som er medlem av Trim, er aktive veteraner i klubben, eller bare ønsker å holde seg i god form. De som er med, vil bestå av aktive løpere på mange ulike nivåer. Målet med treningen er å kjøre en god økt med intervaller (kan være kort, lang eller pyramide, for å bygge kondisjon) . Det blir etablert en Facebookside hvor treningsprogram og annen info blir lagt ut. Denne første gangen bruker vi mest for få så mange som mulig til å stille og bli kjente. Vi kjører litt lett løping og noen intervaller, men begynner med et mer konkret program fra neste torsdag igjen. Så er du tidligere aktiv utøver som ønsker fortsatt å trene, er aktiv veteran eller forelder av utøvere i klubben, mosjonister som ønsker å forbedre seg på vinterkarusellen, eller bare interessert i å løpe sammen med mange med samme interesse – møt opp på Fana stadion på torsdager fremover kl 18:30-20:00! Ingen krav til form og kondisjon. Møt som du er! Si i fra til andre du kjenner! Vi ønsker å være så mange som mulig!

Ingen krav til medlemskap i Gneist. Men innmelding gir andre fordeler.

Vi løper fra Fana stadion og finner et godt sted med grus for intervallene.

Treningstider

Dag Tid Notat

Kontaktpersoner

Tittel Navn E-post Telefon
Kontaktperson Morten Seliussen mse@ums.no 97872041