På tredje og siste dagen av Ungdomsmesterskapet hadde vi mange utøvere i ilden. Oscar Ellingsen deltok i to øvelser: 200m og lengde for gutter 16. I forsøket på 200 m kom han på en 5 plass i sitt heat med tiden 25,63 som er identisk med hans personlige bestetid. Likevel holdt dette ikke til en plass i finalen da bare de seks beste tidene gikk videre. I lengdekonkurransen kom han på en flott 8 plass med sitt lengste hopp på 5,51m.

På 200m for jenter 18/19 deltok Una Haukanes. Her fikk ho en tredje plass i sitt heat med tiden 26,92. Bare de 6 beste tidene kom videre og dessverre holdt ikke dette for en plass i finalen.

For g18/19 på 200m deltok Filip Holdhus. Her løp han et flott løp på 23,65 og havnet på en andre plass i sitt heat. Også her var det bare de seks beste tidene av åtte heat som gikk videre og konkurransen var dermed tøff. Dessverre holdt ikke tiden hans for en finaleplass denne gangen.

Nicolai Holdhus deltok også på 200m for gutter 16. Her satt han en ny personlige bestetid innendørs med tiden 24,10. Også her gikk bare de seks beste tidene videre, men selv med ny pers holdt det ikke for Nicolai for en finaleplass. Likevel kjekt å ta med seg en ny personlig bestetid!

I forsøket på 200m for gutter 20/22 deltok Josue Kongolo. Her satt han ny personlig bestetid på distansen innendørs siden forrige løp i 2017 med tiden 23,20. Selv med ny pers holdt dette ikke til finaleplass. Uansett gratulerer vi med en flott tid!

På kule for gutter 20/22 hadde vi to deltakere: Josue Kongolo og Gjert Høie Sjursen. Josue er i god form for tiden og satte også her en ny personlig rekord med sitt lengste kast på 11,23 meter. Gjert tok en fantastisk andre plass og dermed sølv med sitt lengste kast på 12,65 meter.

Gjert Høie Sjursen tok nok en medalje da han deltok i høydekonkurransen for gutter 20/22. Her tok han seieren og dermed gull med sitt høyeste hopp på 1.80m.

Thomas Strønstad-Løseth deltok på 200 meter for gutter 18/19 hvor han i forsøket var en av de seks som kom seg videre til finalen. I finalen tok han en flott 4.plass med tiden 22,62.

I lengdekonkurransen sørget Emma Dahl Sørbo for enda en medalje med en flott andre plass og dermed sølv med sitt lengste hopp på 5,40 meter.

Som alltid avsluttes mesterskapet med stafett. Denne gangen stilte vi med lag på 4x200m for gutter 18/22. Dette laget bestod av Josue Kongolo, Gjert Høie Sjursen, Thomas Strønstad-Løseth og Filip Holdhus. Her tok det et fantastisk gull med hele fire sekund ned til andre plassen. Vi gratulerer med godt løp!

Oppsummert drar utøverne hjem med 4 gull og 3 sølv individuelt i tillegg til gull på stafett for guttene! Mange drar også hjem med nye personlige bestenoteringer og mange erfaringer rikere. Vi gratulerer utøverne med flott innsats!