På 60 meter for jenter 18/19 hadde vi to deltakere: Emma Dahl Sørbo og Una Haukanes. Begge løp i samme heat i forsøket hvor Emma tok en første plass og kom rett videre til semifinalen. Una sin tid var god nok til å komme videre på tid til semifinalen. I semifinalen kom Una på en 6.plass i sitt heat og kom dermed ikke videre til finalen. Emma derimot tok en tredje plass i heatet og sikret seg dermed en finaleplass. I finalen fikk ho en flott 7.plass med tiden 7,92.

I gutter 18/19 på 60 meter hadde vi med Filip Holdhus. I forsøket kom han på en fjerde plass i sitt heat og kvalifiserte seg dermed til semifinalen. I semifinalen kom han på en 6.plass i sitt heat, noe som dessverre ikke holdt videre til finalen.

For gutter 16 på 60 meter hadde vi med Nicolai Holdhus. I forsøket satt han ny personlig bestetid innendørs med tiden 7,65 og kom i tillegg videre til semifinalen. I semifinalen løp han inn til flotte 7,67 som også er under den tidligere personlige bestetiden hans (7,70), men dessverre holdt dette bare til en 7.plass og han kom dermed ikke videre til finalen. Likevel viser Nicolai flott fremgang!

På 60 meter for gutter 20-22 hadde vi med Josue Kongolo og Gjert Høie Sjursen. I forsøket kom Gjert på en 6 plass i sitt heat med tiden 7,18 noe som dessverre ikke holdt til en plass i finalen. Josue derimot tok en tredje plass i samme heat og kom rett videre til finalen. I finalen satt Josue ny sesongbeste med tiden 7,02 og tok en fantastisk 4.plass i et sterkt felt.

Oscar Ellingsen deltok i dag på høyde for gutter 16. Her hoppet han 1.84m og tok dermed gullmedalje i sin klasse.

Mangekjemperen Gjert Høie Sjursen deltok også i lengdekonkurransen for gutter 20-22 hvor han tok gullmedaljen med sitt lengste hopp på 6,92 meter.

Vi gratulerer utøverne med gode prestasjoner på andre dagen!