Bilde av gjengen som er på plass på UM i Steinkjer 

Oscar Ellingsen var første deltaker ut på sitt første UM med 60 meter hekk. I forsøket kom han på en fin andre plass som gjorde at han enkelt kom videre til finalen. I finalen fikk han en dårlig start og kom dermed på en 8.plass.

Mangekjemperen Gjert Høie Sjursen startet helgen på fantastisk vis med gull på 60 meter hekk med tiden 8,33 som er noe bak hans personlige bestetid som han satt tidligere i vinter (8,19). Likevel en flott start på helgen der han skal delta på flere øvelser.

På 400m for gutter 18/19 hadde vi med to kandidater i forsøksheatene: Filip Holdhus og Thomas Strønstad-Løseth. Filip kom på en tredje plass i sitt heat med tiden 52,77 mens Thomas kom på en andre plass i sitt heat med tiden 48,63. Thomas som ble nummer to totalt og fikk med seg en flott sølvmedalje! Filip sin tid holdt til en fin 9.plass totalt.

Mellomdistanseløperen Nicolai Holdhus stilte opp på 1500m for gutter 16. Her endte han på en flott 8 plass med en solid forbedring av innendørs personlig beste med tiden 4,29,92.