Første omgang er bra gjennomført av oss. Vi er bra i pressspillet vårt spesielt de første 35 minuttene og vinner ballen i gunstige posisjoner. Vi skaper også flere sjanser og bygger opp gode angrep. Bakover har vi god kontroll og slipper Sotra til kun en stor målsjanse og noen nestenmuligheter.

Også andre omgang startet godt og vi får raskt uttelling . Sondre Sæverås setter 1-0 etter 50 minutter på en gjennomløping, Sander Simpson Larsen øker til 2-0 på et godt skudd fra 16meteren 5 minutter senere. Etter dette har vi god kontroll på kampen fram til de siste 20 minuttene . Da blir kampen litt oppkavet, med mye fram og tilbake. I det 80.og 81.minutt slipper vi inn to mål etter personlige feil i forsvaret. Men noen minutter før slutt klarer Jørn Rossi Stenevik og sette inn 3-2 etter en corner.

Med det tar vi en ny seier i oppkjøringen. Vi fortsetter å score mange mål i kampene, men slipper også inn for mange. Men vi har stadig framgang på det vi trener på, og er i fin utvikling. Nå venter to nye uker med trening før vi spiller ny kamp mot Lyngbø på Gravdal lørdag 12.3 kl 1500.

Bilder er lånt fra Hordalandfotball fra en tidligere treningskamp i år.