I lengdekvalifiseringen for kvinner hadde vi med to utøvere: Una Haukanes og Emma Dahl Sørbo. Una hoppet inn til en 13.plass noe som dessverre ikke holdt for å komme seg videre til finalen. Emma kom seg videre til finalen der ho havnet på en flott 8.plass.

I lengde uten tilløp for menn fikk Josué Kongolo en fortjent 3.plass og dermed bronsemedalje, i tillegg til ny personlig rekord med 3,16m.

Gjert Høie Sjursen tok en fantastisk førsteplass og gullmedalje på 60 meter hekk (106,7cm). I tillegg fikk han ny personlig bestenotering på distansen med tiden 8,28. Dette var i tillegg ny klubbrekord innendørs!

På 3000 meter for kvinner stilte Eli Anne Dvergsdal opp men måtte dessverre bryte løpet sitt.

Tradisjon tro, avsluttet stevne med 4x200m stafett. Vi stilte med ett herrelag bestående av Oscar Alm Harestad, Sindre Strønstad-Løseth, Thomas Strønstad-Løseth og Gjert Høie Sjursen. Guttene tok en fantastisk sterk 2.plass og sølvmedalje i stafetten og gav vinneren Gular god konkurranse helt til mål. I tillegg satt de ny klubbrekord innendørs for menn senior på 4x200m. De slo den tidligere rekorden (1.28,47) fra 2018 med over ett sekund med tiden 1.27,03. De var også godt under den gamle norske rekorden på distansen, men vinnerlaget Gular fikk den nye rekorden.

Totalt endte Gneist med 5 medaljer i helgen: to gull, to sølv og en bronse. I  tillegg til fire klubbrekorder og flere nye personlige bestenoteringer.

Vi gratulerer utøverne med flotte prestasjoner i helgen!

(Bilder tatt av dyktige Josué Kongolo)

Oscar Alm Harestad 

Sindre Strønstad-Løseth