På 400 meter menn hadde vi tre utøvere til start: Oscar Alm Harestad, Sindre Strønstad-Løseth og Thomas Strønstad-Løseth. I forsøket kom Oscar på en 2. plass i sitt heat, men dette holdt dessverre ikke til en plass i finalen. Sindre kom på 3.plass i sitt heat med tiden 49,89 som er rett bak hans personlige bestetid på 49,85 (utendørs). Dessverre kom ikke han heller videre til finalen. Thomas vant sitt heat og kom dermed med til finalen. I finalen endte han på en flott 4 plass med tiden 48,53 som også er ny klubbrekord innendørs!

På den korteste distansen 60 meter hadde vi med fem utøvere: Amund Høie Sjursen, Gjert Høie Sjursen, Josué Kongolo, Emma Dahl Sørbo og Una Haukanes. Alle de tre guttene kom til semifinalen hvor Amund og Gjert løp seg rett til finaleplass. Josué krysset målstreken helt likt som August Hemstad, men dessverre ble Josué dømt bak og fikk dermed ikke gå videre. Likevel fikk han en god tid med 7,05, noe som er en forbedring fra løpet forrige helg (7,06). I finalen endte Amund på en 7. plass mens Gjert havnet rett bak på en 8.plass. 

I forsøket på 60 meter for kvinner kom Una på en 6 plass og kom seg dessverre ikke videre til semifinalen. Emma kom seg videre til semifinalen, men havnet der på en 6 plass som gjorde at ho ikke kom seg videre til finalen. Begge får en ny sjanse i morgen når de skal stille i lengdekonkurransen.

Trygve Havro stilte opp på både 400 m para og 60 m para. For tiden er han i god form og stakk av med 1.plassen og gullmedalje, i tillegg til ny innendørs personlige bestetid på 400 m. På 60 meteren ble det en jevn kamp om gullet, hvor Trygve fikk en flott 2.plass og dermed sølvmedalje med tiden 8,68.

Vår eneste langdistanseløper på dette stevne var i aksjon i dag: Eli Anne Dvergsdal. Ho stilte på 1500m som er en distanse som er kortere enn ho pleier å delta på. Likevel presterte ho utrolig bra med en 9 plass og ny personlig bestetid i tillegg til klubbrekord med tiden 4.34,33. Dermed slo ho Ingvild Myking sin 7 år gamle klubbrekord med fire sekunder (tidligere rekord var på 4.38,41) som også vart satt i Ulsteinvik.

Dagens siste øvelse var 200 m forsøk for herrer hvor vi hadde to deltakere: Oscar Alm Harestad og Sindre Strønstad-Løseth. Det var 6 heat og bare de seks beste tidene gikk videre til finalen. Oscar ble nummer to i sitt heat, men tiden holdt ikke for å komme videre til finalen, dermed røk han ut etter forsøket. Det samme gjelder Sindre, selv med ny sesongbeste holdt det ikke til en finaleplass på morgendagens 200m.

(Bilder tatt av dyktige Josué Kongolo)

Trygve Havro

Thomas Strønstad-Løseth