Denne uken ble det klart at tre nye spillere har signert og er på plass i en stadig bedre og bredere tropp for herrelaget.

Det er de tre guttene Sondre Konglevoll fra Bjarg, Lars Erik Løwø fra Bjarg og Marius Bergset fra Varegg som denne uken formelt var på plass i gruppen vår.

Alle tre er spillere som vil styrke oss og som på hver sin måte er spillere som vil kunne gi oss mye i den neste sesongen.

Førstemann på plass var Lars Erik 22 år som kommer fra Bjarg. Han er en forsvarsspiller som kan spille back og stopper. Han kommer fra et meget godt treningsmiljø i Bjarg og er godt skolert gjennom årene der. Han har allerede fått vist fram gode duellegenskaper, godt blikk for spillet og gode offensive ferdigheter til forsvarsspiller å være.

Nestemann ut var Marius Bergset, 20 år. Marius er opprinnelig Fyllingsdalen spiller, men har siste året vært i Varegg. Han er midtstopper med bra fart, er bra i posisjonsspillet og en meget god offensiv midtstopper. Han er trygg med ball og flink å ta av press når han blir utfordret. Dette vil kunne gi oss flere gode bein å stå på i det offensive spillet vårt.

Sistemann som ble klar denne uken var Sondre Konglevoll, 22 år, som også kommer til oss fra Bjarg. Sondre er en sentral midtbanespiller som har vist mye gode ferdigheter og egenskaper i de to ukene han har vært med oss. Han vil gå inn og styrke vår sentral midtbane. Når han blir enda bedre kjent med oss, har han alle forutsetninger for å styre midtbanen i den kommende sesongen.

Alle tre spillerne passer godt inn i gruppen vår. De er alle tre unge spillere som vil trene godt for å bli så gode som mulig selv, og bidra til at vi høyner nivået i gruppen både i trening og kamp.

Med disse tre på plass har vi nå en tropp med 20 utespillere og en keeper på kontrakt. Fremdeles vil vi nok knytte en eller to spillere til oss, i tillegg til at vi fremdeles er på jakt etter en keeper som kan utfylle Thomas i denne rollen. Men vi har nå et godt utgangspunkt for å ha god kvalitet på treningsarbeidet i oppkjøringen, og være klar til å være gode når alvoret kommer til våren.

- Kristian Andersen
  Hovedtrener A-lag Herrer

 

Bildekarusellen øverst viser spillerne; Løve, Bergsett og Konglevoll.