Gneist-Akademiet har nå gjennomført 3 treninger så langt i 2022. Det er åpent for påmelding for alle spillere født i 2008-2011. Alle kan delta, men vi forventer at alle som ønsker å være med har lyst til å bli bedre i fotball, og gir sitt aller aller beste hver gang de er med. Tilstedeværelse, iver og et oppriktig ønske om å være med er viktig for oss!

Det er 5-6 trenere med på Gneist-Akademiet, med ulike bakgrunner. Hovedansvarlig er nyansatte Tarjei Mork Øren, med lærerbakgrunn og senest 5 år i Brann-Akademiet i bagasjen. Han har alltid med seg ivrige og dyktige fotballtrenere på øktene. Foreløpig er Jo André Aam Hansen (G19-trener), Titi Nyarko (G13-trener og FFO-instruktør), Joar Tryti (eks Sogndal-spiller og nå kroppsøvingsstudent og FFO-instruktør i Brann), Nicklas Sjølie (A-Kvinner hovedtrener), Ingolf Stenevik (Sportslig leder), Simen Århus (B-Herrer hovedtrener) og Yvonne Kvamsdal (G14 hovedtrener) med på laget. 

PS: vi er svært interessert i at jenter melder seg på, samt keepere!

 

Er du interessert i å være med? Hvis du ønsker å teste ut dette, meld deg på! Er du usikker, send en mail til Tarjei på gneist.fotball@gneist.no for en gratis prøvetrening! 

For mer informasjon om akademiet og påmelding