Kl. 8:55 lørdag morgen var det avgang for felles bussreise fra Bergen busstasjon. Vel fremme i Norheimsund idrettshall ble vi tatt godt imot av daglig leder Roger Vassnes i Øystese Fotball. Her fikk laget disponere hallen i hele 2 timer. Tiden i hallen ble brukt til Futsal turnering for laget.

Etter innsjekk på Hardangerfjord Hotell i Øystese var det klart for teambuildingsaktiviteter i regi av Gunvor Wæhle i Vossamoro. Gunvor Wæhle har bl.a VM-bronse i rafting (2005), EM-bronse i rafting (2007) og sammenlagt seier i frikjøringscupen (2009). Hun begynte med utforsykling som 39-åring og paragliding da hun var 46. Teambuildingsaktivitetene bestod i øksekasting, egghyving, langski, labyrinten og duell med hammer og spiker. Stikkord i denne sammenhengen var samarbeid, presisjon og taktikk. Før teambuildingsaktivitetene hadde Gunvor en peptalk med spillerne om det å ta egne valg, stole på seg selv, ikke å gi opp, hvor viktig det er å skryte av hverandre og å løfte hverandre opp.

Etter vel gjennomført teambuildingsaktiviteter var det klart for fritid og en tur i Hardangerbadet. Senere på kvelden hadde Hardangerfjord Hotell laget til en egen Pizza-banquet for jentene. Fantastisk!! Senere på kvelden var det sosial samling for laget med bl.a. lagets tradisjonsrike fotball-quiz med spørsmål om fotball, geografi fra området vi besøker, naturfag og våre sponsorer.

Søndagen startet med en nydelig frokostbuffet på hotellet før laget ble fraktet til treningskamper mot Øystese J14 på Norheimsund Stadion. I kampene ble det maks uttelling av de gode relasjonene i laget. Gneist 1 vant 8-2 og Gneist 2 vant 6-4. Fantastisk innsats!! Etter kampene ble det retur til Bergen med buss.

Tusen takk til Øystese Fotball ved Roger Vassnes og Hardangerfjord Hotell for et fantastisk vertskap. Takk også til alle som har støttet oss med kjøp av dugnadsprodukter fra laget. Uten dere hadde ikke denne viktige lagbyggingen for jentene vært mulig. Takk også til våre sponsorer Fotmob, Chilimobil og Travelmate.

Hilsen

Lagleder J2009.