Vi er i siste del av en tøff oppkjøring hvor vi har trent mer og tøffere enn de siste sesongene. Vi har matchet oss tøft mot de andre 3.divisjonslagene og hele veien hatt god utvikling på det vi ikke har vært gode nok på. Vi nærmer oss uke for uke det nivået vi ønsker å være på til seriestart.

De siste to ukene har vi ikke fått trent helt slik vi ønsker grunnet dårlige baneforhold. Det har vært mye måking og spill på små områder, men de to siste øktene før søndagens kamp har vært gode.

Arna Bjørnar er et godt 4.divisjonslag som har vært i toppen sammen med oss de siste sesongene. I år har de fått inn flere unge spillere og virker å være gjennom et lite generasjonsskifte.

For vår egen del har vi de fleste spillerne på beina. To spillere er uaktuelle på grunn av langstiddskader, dette er Martin Muller og Viljar Byrkjeland.

Ellers er troppen ganske fulltallige og klare til kampen mot AB. Vi satser på å gjøre en god kamp og komme oss til neste kvalifieringsrunde, og kanskje lage et lite cupeventyr på Liland i år.

Kristian