Forrige uke har det falt mye snø i Bergen, og banene våre har ikke vært et unntak. Allerede fra første treningsdag på mandag så var det stor grad av dugnadsånd å spore på alle banene våre, samt på hovedarenaen vår på Liland Idrettspark. Alle baner har blitt godt ivaretatt og snøen har blitt skuffet vekk av jenter og gutter i alle aldre, fra de yngste til de eldste på A-lag Kvinner og A-lag Herrer.

Selv i helgen, når det kom ytterligere mengder med snø, var dugnadsinnsatsen helt på topp. Flere lag gjorde sitt både for å kunne trene selv, men også for å forebygge og forberede til en ny uke.

Til tross for innsatsen er det vanskelig å stoppe været helt, så mye snø ligger fremdeles. Liland 2 er ca 3/4 av banen grønn, men Liland 1 er foreløpig veldig hvit. Det er også måket godt på både Hjellestad, Sandsli og Petedal, men ingen baner er helt grønne. Vi oppforderer derfor alle lag til å trene som normalt, og møte i god tid for å måke banen i en halvtimes tid før de går i gang. A-lagene våre på både kvinne og herresiden har forpliktet seg, og måkte hele forrige uke, og møter igjen i dag for å gjøre en innsats. Dette til tross for at herrelaget vårt faktisk har krav på å trene på en annen kommunal bane pga de er prioritert på bakgrunn av divisjonsstatusen sin. Foreløpig har de holdt seg unna dette tilbudet, og prioriterer dugnadsånden på Liland og følger prinsippet "eksempelets makt er stor" til punkt og prikke.

Tusen takk til alle lag, spillere, trenere, lagledere, oppmenn og foreldre som har hjulpet oss - og så håper vi på at vi sammen denne uken får begge baner helt grønne (forhåpentligvis uten for mye motstandsdyktighet hos værgudene).

Vi legger ved innsendte bilder fra G13-laget som trenes av Steinar Vassnes, og G14-laget som trenes av Jostein Aga.