Hvert år deler NFF Hordaland ut ulike stipender for årets som har vært. Året 2022 er ingen unntak, hvor både lederstipender, klubbstipend, dommerstipend, spillerstipend, Fair Play stipend og ikke minst årets trenerstipend. Det er mange dyktige trenere i Hordaland og derfor er det ekstra kjekt at Kristian stakk av med den prisen for 2022.

Vi måtte selvsagt ta oss en prat med Kristian og høre hva hans tanker rundt trenerstipendet er: 

Jeg er selvsagt veldig glad og stolt over å få en slik pris, årets trenerstipend i Hordaland. Men det er først og fremst en pris til Gneist, spillere og støtteapperat som klarte opprykket i 2022. Sammen fikk vi resultatene som jeg nå får æren for. setter stor pris på oppmerksomheten og ikke minst oppmerksomheten klubben får for dette. Jeg sa til guttene at dette får være den siste karamellen fra opprykket, siste fjæren i hatten. Nå må vi fokusere på å bli værende i 3.divisjon. 

Ingolf, Sporstlig Leder, ønsker å komme med sine gratulasjoner til Kristian: 

Gratulerer til Kristian med en veldig fortjent pris. 
Vi er veldig heldig som har fått Kristian som trener og leder for den prosessen klubben har stått i de siste 4 år. Sesongen 2019 stod vi ved et veiskille og det ble laget en 3-årsplan hvor treningskultur, miljø, og utvikling av egne spillere skulle være grunnlaget for sportslig utvikling og en klar målsetning om opprykk til 3.divisjon. Pandemien skulle forsinke prosessen med 1 år men høsten 2022 ble arbeidet kronet med opprykk til Norsk Tipping Ligaen. 

Kristian kom til klubben fra en heltidsstilling i toppfotballen i Sportsklubben Brann. Med stor faglig tyngde, en imponerende ydmyk inngang og evne til å lytte til spillerere og klubb har han evnet å balansere treningsmengde, kravsetting, utviklingsmål og resultatmål på en enestående måte. Ved gradvis forbedring og tilrettelegging av de sportslige tilbudet og forventninger til seg selv og de rundt har han skapt ett lag og ett miljø å være stolt av. 

Utvikling skaper resultater og nye utfordringer og en mye tøffere hverdag i Norsk Tipping Ligaen står for døren. Heldigvis har vi en hovedtrener som står støtt i dette og jobber videre med å utvikle spilleerne, teamet, seg selv og klubben. 

Kristian blir med oss videre i 2023 og oppkjøringen fr sesongen er allerede godt i gang. Vi gleder oss til reisen i 3.divisjon sammen med Kristian, spillerne og resten av teamet. 

Nok en gang; Gratulerer Kristian - vi er jammen heldig som har DEG med på laget :)