Stord tok et godt initiativ fra start, mens spillet vårt var preget av at vi var litt urolig med ballen og at vi hadde mer respekt enn nødvendig for de større og eldre spillerne fra øyen i sør. Stord scoret etter 15 minutter, og i tiden like før og etter var det kun godt forsvarsspill og gode prestasjoner fra vår keeper som hindret flere scoringer fra Stord. Etter hvert fikk vi bedre rytme i spillet, og i siste del av første omgang var det Gneist som hadde overtaket.

Spillerne gikk til pause med gjenvunnet selvtillit, og inne i garderoben bygget de hverandre opp til et lag som gikk ut på banen og presset Stord i 30 av 40 minutter. Maren Gjervik kjempet inn vårt første mål da det var gått 48 minutter av kampen, mens Selma Kyrkjeeide satte inn kampens siste mål syv minutter senere etter en av mange utsøkte pasninger i bakrommet fra våre eminente midtbanespillere.

Det var et stolt, ungt lag som feiret med pizza på fergen hjem til Bergen etter å ha representert en stor treningsgruppe som består av over 40 spillere der noen nettopp har spilt sine første fotballkamper, mens andre har trent målrettet siden de gikk i 1. klasse på barneskolen. Alle er like viktig, og vi tror det blir en artig sesong for hele gjengen dette året!

Sammen er vi #bestmedflest