På tirsdag er dessverre treningen for barna avlyst på grunn av mangel på trener. Vi tar fortsatt en joggetur for de voksne kl 18:00, etterfulgt av styrketrening i gymsalen. Vi begynner styrketreningen litt tidligere denne tirsdagen, klokken 18:45. Joggeturen er også av den grunn litt kortere enn vanlig. Ta gjerne med manualer til styrketreningen viss du har. Det kan også fungere fint med et par panteflasker fylt med vann som vekter.

På onsdag er det nattcup på Bjørge med arena på Bjørndalsskogen skole. Det er fleksistart mellom klokken 18:30 og 19:30. For mer informasjon og påmelding, se eventor.

På torsdag har vi intervalltrening langs skranevatnet. Vi løper i lag med Friidrettens trimgruppe, som starter oppvarmingen ved Fana stadion klokken 18:30. Men det er mulighet for å starte ved Skranevatnet og varme opp i andre retningen og møtes på midten. Intervallene løper vi langs skranevatnet. 40 ganger 40 sekund intervaller og 20 sekund pause. Det er mulig å hoppe over drag og gi seg tidligere.