Gjennom vinteren har jentene sanket poeng på trening, og sammen med poengene fra aktivitetsdagen kunne disse «veksles inn» i premier senere på kvelden. Dette økte konkurranseinstinktet hos jentene enda noen hakk.

Etter øvelser der blant annet reaksjon, treffsikkerhet, logikk og rå styrke var målt opp var det klart for mat, prisutdeling for fjorårssesongen og fleire sosiale aktiviteter. Det blei ein lang og veldig gøy dag for alle involverte!

Mathea Oma Worren fikk årets utviklingspris for 2022, der ho gjennom året har utviklet mange faser i spillet sitt og blitt en viktig del av damelaget. Mathea er også en av de med aller best treningsoppmøte, og vi er glade for at ho fortsatt er å se i hvitt og blått den kommende sesongen.

Sara Rossi Stenevik ble stemt frem av de andre jentene på laget som «Årets spiller», og trenerteamet stiller seg bak jentenes stemmer. I det som ble en lang og tøff sesong var Sara en av flere som gikk foran som et godt eksempel, og gjorde sitt beste for at de rundt seg skulle ha det bra. Hun var rett og slett Kaptein med stor K.

Nicklas