Elias er en 20 år gammel gutt som har over 30 kamper for Molde 2 i 3.divisjon de siste årene. Dermed får vi inn en spiller som har erfaring fra det nivået vi skal opp på, og hvor de fleste av spillerne våre ikke har denne erfaringen.

Elias er tiltenkt en sentral midtbanerolle i laget vårt. Ettersom vi har mistet de to spillerne som spilte mest i den posisjonen i fjor (Eide til Fana og Konglevoll lagt opp), så var det viktig for oss å få på plass en spiller som kan forsterke oss der. Elias har vist gode ferdigheter og spillforståelse i trening allerede, og har også glidd fint inn i gruppen sosialt etter to uker sammen med oss. Han har enda noen uker til å være på sitt beste nivå, ettersom en del av høsten ble ødelagt av kyssesyke. Men vi satser på at oppkjøringen skal føre til at han blir en viktig brikke for oss i sesongen som kommer.

Vil du se han og laget i aksjon så spiller vi årets første hele treningskamp mot Askøy i Vestlandshallen lørdag kl 10.00. Der vil vi la alle spillerne i stallen få 45 minutter kamp i beina.

Kristian