Andrea Svärd er klar for et nytt år i Gneist! Andrea kom til oss etter sommeren i fjor, og fikk mange minutter i 3.divisjon. Hun spilte i mange forskjellige roller, og for en trener er det alltid godt å ha jenter som gjør sitt beste uansett hvilken posisjon hun settes i. I Andrea får vi en ivrig jente som er treningsvillig og ikke er redd for å trykke ordentlig til i dueller. Nå som hun er enda bedre kjent med jentene ser vi frem til å se det beste fra Andrea i år!

Vi er også veldig glade for at Nina Stiegler har satt sin signatur på Gneist-kontrakten. Nina var litt uheldig i fjor og fikk fleire opphold på sidelinja grunnet sjukdom og skade. På sitt beste er Nina ein angrepsspiller med stor fart, viktig i presspillet og ikkje minst ein avsluttar i toppsjiktet. Vi ser stort fram til eit nytt år med Nina i kvitt og blått!

Ellers er vi nettopp ferdig med første måned av oppkøyringa. Vi har hatt gode økter, både ute og inne med futsal, og vi har fleire spillere vi skal presentere kommende veke. Som hovedtrener ser eg positivt på det kommande året, vi er i gang med å skape et veldig flott miljø for damefotball hos oss i Gneist!

Eit lite hjerteskjær er det likevel at Tonje, vår fantastiske keeper, har valgt å sjå seg om etter nye utfordringar. Samtidig som vi kommer til å savne Tonje som en veldig dedikert og talentfull keeper, er vi samtidig glad for at vi har fått fram et keepertalent som klubbar over oss ønsker. Det betyr at vi gjer noke rett. Vi ønsker Tonje masse lykke til videre!

Følg med i tiden fremover, da det kommer flere spennende presentasjoner fra både spillertroppen og i trenerteamet!

Nicklas