Det har vært en meget vellykket treningsleir for over 20 av våre eldste utøvere på Tenerife i år. Det ble lagt ned mange økter med høy kvalitet i forberedelse på 2023 sesongen. Dette er den største troppen Gneist friidrett har sendt på leir til utlandet. Dette lover godt for fremtiden til Gneist friidrett.  

Det ble gjennomført stort sett to økter hver dag, hvor kvaliteten på treningene var meget høy. Nivået på gruppen er hevet fra fjoråret og utøverne viser flott fremgang. Farten og kvaliteten på treningene viser at utøverne er klar for den kommende sesongen. Utøverne virker ekstra motivert etter en til to uker i varmen.  

Etter en uke var det noen av utøverne som reiste hjem. Så siste dagen deres ble det arrangert en liten mesternes mester konkurranse. Konkurranseinstinktet til utøverne viser seg ikke bare på friidrettsbanen, men også på alt fra hukommelsestester til godterispising.   

Med kortspill, Uno og andre sosiale spill på kveldene har den flotte gjengen som dro nedover blitt enda mer sammensveiset enn før.  

Nå er gruppen klar for sesongen 2023.