Siste tilskudd inn i troppen er to juniorspillere Adrian Kvamsdal og Andreas Fleten. Begge spillere er født i 2006 og har i 2022 sesongen hospitert fast i a-trening og de fikk begge sine første innhopp i obligatoriske kamper for herrelaget. Adrian er primært sentral midtbanespiller, mens Andreas er en hurtig og god kantspiller. Med disse to inn i troppen viser vi også i år at vi finner plass til nye Gneist-gutter fra egen klubb. Det er med på å forsterke den allerede tydelige Gneist-profilen vi har for a-laget.

Samtidig må vi konstantere at en annen Gneist-mann velger å slutte med fotball. Haakon Sørbøe Voraa har spilt for Gneist hele sitt liv og vært en del av a-laget i 8 sesonger, siden han var 16 år.  Slik sett er det en "veteran" som gir seg nå. Haakon har valgt å gi seg med fotball for å prioritere studier og jobb i en sesong som ville krevd enda mer tid av han.  Haakon blir savnet for sin dedikasjon til spillet og klubben. Av Haakon fikk du alltid en spiller som ga alt, løp mye og klinket til i duellene. Han har også en god del både mål og målpoeng for Gneist i sin karriere. De første årene ble han brukt mye på midtbanen, mens den siste sesongen var han en "spillende" midtstopper i laget vårt. Haakon blir savnet, men samtidig er det helt naturlig at han får prioritere det som er aller viktigst for han videre i livet.

Vi takker Haakon for all innsats og tid for klubben. Og så vet Haakon at han er velkommen på trening og kamp når han vil pleie kontakten med de gode lagkameratene sine.

Kristian