Tabellen viser hvor tett og tøffe motstandere det var i ligaen. Ingenting var avgjort før siste kamp ble spilt, og det var de gutzy girls fra Gneist som stod løpet helt ut.

Sesongen 2022 har vært fantastisk spennende for Gneist J13 (2009). Det har vært mange høydepunkter gjennom sesongen, men også læringsgroper for både spillere og trenerteamet. Etter 2 treningskamper i vinter startet vi sesongen med avanse til Semifinale i Åsane Cup, Kvartfinale i Sandviken Jentecup (Norges største jentecup) og gull i Sartor Innecup. Deretter startet seriespillet i april med 1 lag i 1. div. og 1 lag i 2. div med kamper på løpende bånd. Det ble mye god og viktig kamperfaring for våre spillere og trenerteamet.

Høydepunktet kom i juni når laget og supersupporterne (35 totalt) dro til Barcelona Girls Cup og tok bronse! Det ble en fantastisk teambuilding både mellom spillerne og foreldrene. Laget møtte spillere fra andre lag i vår europeiske fotballfamilie. Det ble tøffe kamper i 28 grader mot både irsk og spanske fotballag. Det var en deilig og mesterlig følelse å slå Barcelona sitt fotballakademi hele 8-0 i bronsefinalen. For en fantastisk erfaring, og minner for livet!

Siste cup for sesongen ble Lagunen Fotballfest, og ja det ble en fotballfest. Etter en overlegen målforskjell på hele 15 mål etter de innledende kampene i gruppespillet, ble det seier både i Semifinalen og i thrilleren av en Finale. Fantastisk innsats gjennom 4 kamper i cupen førte til seier og gull i cupen.

Nå ser vi frem til 2023-sesongen med nye cuper, seriespill, Dana Cup som et høydepunkt, og ikke minst å ønske 12 nye spillere fra Søreide varmt velkommen i laget. Herfra går det bare fremover og oppover.

Takk til alle som har heiet og hatt troen på oss; klubben, supersupportere og våre fantastiske sponsorer Fotmob, Chilimobil og Travelmate. Nå tar vi oss en velfortjent juleferie!

Hilsen 
Trenerteam J2009