Juleshow - hva er det?

I slutten av året samles hele turngruppen til en felles juleavslutning. De yngste deltagerne har knapt fylt 3 år og de eldste har for lengst fylt 40. Absolutt alle gruppene i Gneist turn inviteres til en fantastisk oppvisning der alle gruppene får et eget innslag i tillegg til at vi samles om et fellesnummer. Barna får på denne måten vist frem til familien noe av det de gjør på trening i løpet av året.

Dagen legges opp slik at gymnastene møter trenerne sine i Sandslihallen lørdagsmorgen og så går vi igjennom en generalprøve for alle innslagene. Her øver barna på å stå og gå i rekker, stasjonsbytter og elementene de skal vise frem. I tillegg gjør vi fellesnummeret sammen - det som frem til denne dagen kun har vært øvd på hver for seg. Etter generalprøven er det tid for litt avslapping med mat og drikke i garderobene imens foreldrene begynner å komme til hallen og finne seg plasser på tribunen.

Når showet begynner har alle gymnastene plasser sammen med treningsgruppen sin. Her sitter de samlet og ser på showet og gjør seg klare når det er deres tur til å gå på gulvet. Det er viktig at dere foreldre er innstilt på at dere er der for å se på og ikke oppfordrer barna til å oppsøke dere blant tilskuerne. Fra gymnasten leveres og frem til de hentes etter show-slutt har trenerne i oppgave å holde dem samlet og derfor er det viktig at barna sitter sammen med trenerne og ikke løper opp blant tilskuerne.

Program for dagen:

10:00 Oppmøte for gymnaster til generalprøve og gjennomgang av fellesnummer

10:00 Kiosken åpner

12:00 Dørene åpner for publikum

12:30 Showstart 

 

Billetter:

120 kr voksen
80 kr barn (2-12 år)

Søk opp "IL Gneist Turn" #122417 i vipps og velg "Billett". 

Bekledning: 

Junior - låner turndrakt
Rekrutt - låner turndrakt
Turnskolen - svart bukse/svart overdel
Basisturn 7-8 år - svart bukse/hvit overdel
Basisturn 5-6 år - svart bukse/rød overdel
Gymlek 3-4 år - røde klær/nisse
Jazzdans - Kostyme etter avtale med trener
Rytmisk Gymnastikk - Etter avtale med trener

 

Startrekkefølge vedlagt.