Kampene var på 13 minutt og forgikk inne på håndballbaner med 7er mål, med andre ord noe annerledes enn det vi praktiserer til vanlig!

Vi stilte med 2 jevnbyrdige lag og jentene viste flott utvikling gjennom turneringen -  vi endte opp med en semifinale-  og kvartfinaleplass i B-sluttspillet. Grunnet alder-sammensettingen på laget spilte vi opp i J15/16-årsklassen så vi må si oss veldig fornøyd med flere seire mot jenter som var både 2 og 3 år eldre! Jentene fikk kjent på «stresset» det er med små baner, høyt tempo og 100% innsats i korte kamper – veldig kjekt og lærerikt for alle sammen. En fin cup som trygt kan anbefales når serien er ferdig og høststormen herjer ute.

Det viktigste var kanskje uansett det sosiale – jentene bodde på hotell og fikk god tid til å bli enda bedre kjent og henge masse sammen i løpet av helgen!

Sesongen er nå over, men ivrige jenter nekter å ta ferie så vi fortsetter treningene fremover mot jul. Neste år blir det et nytt år i J 15 og så tar vi oss en tur til Danmark!