Sunniva begynte som Teamgym trener i Gneist i 2015 og har siden den gang vært en av våre mest engasjerte og kunnskapsoppsøkende trenere.

I tillegg til å være en relasjonsskapende og dyktig trener for sine gymnaster, har hun underveis engasjert seg i ulike sportslige og administrative verv i klubben, utdannet seg innen vår idrett med kurs innen alle teamgymapparater, trener 1 og terner 2 basis, dommerkurs, samt utallige foredrag og helger med ulike inspirasjonskurs, førstehjelpskurs og trygg på trening. 

Sunniva har siden 2017 fått lagets tillitt til å utvikle og heve klubbens frittståendesatsning.
Hun har gjennom hardt arbeid jobbet målrettet for å heve gymnastenes frittståendekompetanse og ikke minst inspirert dem til å tro på seg selv, og vist dem at de kan komme så langt de vil gjennom hardt og nøyaktig arbeid. 

Gjennom Coronatiden brukte Sunniva hver anledning til å trener vansker med gymnastene, både ute og online, og gjennom dette beholde 100% av utøverne og slå til med et NM-sølv i Junior Kvinner frittstående ved første nasjonale konkurranse etter nedstengning. 

I 2022 har Sunniva jobbet mye med landslagssatsning og hatt en stor rolle i våre fire landslagsutøveres reise. At vi fikk tre utøvere med til EM (inklusive Norges kaptein for junior kvinner), har hun mye av æren for i våre øyne. 

Vi er veldig stolt av Sunniva som trener og vi vet hun inspirerer mange av våre yngre jentetrenere til å ville utvikle seg spesielt innenfor frittstående.
Vi gleder oss til å følge henne, hennes gode kollegaer og gymnastene deres videre på veien inn i nye nasjonale konkurranser i høst og videre i 2023. 

GRATULERER med årets trenerpris 2022 Sunniva! Vi er utrolig takknemlig for alt du er for Gneist Turn