Sesongen 2019 signerte Kristian Andersen for sitt første år som hovedtrener for Gneist A-lag herrer etter mange år som heltidsansatt trener og leder i Brann. Egentlig var planen og ta en pause fra fotballen men jobben i Gneist pirret med det han beskrev som et uforløst potensiale. Tilhørigheten til klubben med egne barn og tidligere trenerrolle for flere av våre unge talentfulle gutter var nok også en medvirkende årsak.

I løpet av sine 4 år som trener for klubben har Kristian med trenerteam ført klubben til Norsk Tipping Ligaen og ett helt nytt nivå. Med sin faglige dyktighet, dedikasjon og evne til å samle og utvikle lag og enkeltspillere har han og guttene skapt en gruppe som nå tar fatt på tilværelsen i 3. divisjon.

Egentlig var det nok aldri noen tvil om at det var her han ville være. "Vi har skapt en gruppe, med god treningskultur som har utviklet seg stort og det pirrer meg og se om vi kan gjenskape det på nivået over" er hans egen begrunnelse.

Vi er utrolig glade for at Kristian nå har signert for en ny sesong og med det sikrer at «den røde tråden» som har vært helt avgjørende for det gode arbeidet og utviklingen vi har hatt følger oss i vår nye tilværelse i Norsk Tipping Ligaen.

Lykke til!

Bilde: Hordalandsfotball