Guttene har hatt føringen i puljen igjennom store deler av sesongen og med seier i årets siste kamp ville opprykket være klart.

Omtrent 500 ekte Gneist supportere hadde møtt opp for anledningen og alt lå til rette for en kjempefest.  Men selv om vi tidlig tok føringen både 1-0 og 2-0 levde kampen hele veien. Når Tertnes så reduserer tidlig i 2. omgang blir resten av kampen en lidelse for alle som er glad i Gneist.

5 minutter på overtid går fløyten og jubelen og alle følelsene kan slippes fri. Vi har greid det og er klar for Norsk Tipping Ligaen. Banen stormes og «i badekaret til Gneist» runger over hele Liland. En fantastisk prestasjon av guttene og trenerteamet. Stolt!

Som klubb er vi nå klar for ett nytt nivå og nye planer skal legges sammen med spillere, trenerteam og klubb. Vi vet at dette blir tøft.  I det arbeidet er vi utrolig glade for at Kristian har forlenget sin kontrakt og har signert for 2023. Det betyr at den «røde tråden» i 3 års planen som skulle ende med opprykk akkurat på lørdag kan videreføres.

Så må vi få lov å hedre guttene. Sammen har de skapt en kultur, et miljø, vennskap og ett lag med stor L. Vi er et Gneist lag, hovedstammen består av spillere som har vært i Gneist siden barnefotballen og har gått utviklingsløpet i vår klubb. Det har vært viktig for Kristian, trenerteamet og for klubben. Det skal vi fortsette å være også i 3.divisjon. Spillere i ungdomsavdelingen vår skal kunne ha et realistisk mål om å kunne nå opp på A-lag Herrer.  

Dette blir spennende for hele klubben og vil gi inspirasjon til alle som gjør en fantastisk jobb rundt våre spillere og lag.

Takk til våre ballhentere fra G13, maskoter fra jentesiden og alle dere andre som stilte opp og gjorde dagen til en fest!