Kampen startet bra for oss og når Gill setter inn 1-0 allerede etter 8 minutter har vi fått en god start. Det bølger litt fram og tilbake etter dette, men når vi får straffe midt i omgangen ligger det an til å gå enda bedre. Dessverre redder keeperen straffen og det står fortsatt 1-0. Men etter en halvtimes spille øker vi til 2-0 ved Martin. Men kampen har vært åpen i hele førsteomgang og Tertnes har flere farlig muligheter. Men marginer på vår side gjør at det står 2-0 til pause.

Det er flere ting som vi ikke er fornøyd med i pause , og vi har en klar ambisjon om prestere en bedre 2.omgang. Det skjer dessverre ikke. Vi starter omgangen med å spille oss bakover mot eget mål og allerede etter 1 minutt får Tertnes frispark. Dette klinker de i vinkelen og dermed 2-1 etter 46 minutter. Denne starten gjør resten av omgangen nervøs og forferdelig svak fra vår side. Vi kommer oss knapt over midten, gjør mange feil og får store sjanser mot oss. Men denne dagen var heldigvis vår. For selv om Tertnes har nok muligheter, så holder vi unna og vinner tilslutt 2-1. Og dermed kan vi slippe jubelen løs for seier, førsteplass og et opprykk.

Tusen takk til alle som tok turen til Liland på lørdag. Og selv om vi gjorde det litt for spennende for alle sammen, så var det kjekt å feire dette sammen med så mange Gneist-venner.

Nå skal vi evaluere og se litt inn mot neste år i et spillermøte onsdag. Deretter blir det noen gode uker ferie for spillerne etter en lang sesong med mange viktige kamper.

Kristian