Derfor er vi heldige og skal glede oss til lørdag. Glede oss til å spille en siste god fotballkamp, forhåpentligvis foran litt flere tilskuere enn vanlig, og med et opprykk i premie.

Vi vet veldig godt om alt dette rundt kampen, men samtidig er vår viktigste jobb å forberede oss til å spille en ny god fotballkamp.

Forrige helgs solide prestasjon mot et sterkt Os 2 lag viste at vi er i god form om dagen. Vi har hatt en ny god treningsuke med alle mann på plass på feltet. Vi har analysert egen kamp og samtidig gått gjennom hvordan Tertnes vil møte oss i lørdagens kamp.

Vi har flere spillere tilbake til helgens kamp. Tobias, Lars Erik og Eide spilte ikke mot Os 2 ettersom de hadde vært ute med skader, og heller skulle spares til å kunne bidra 100% denne helgen. Det gjør at det å ta ut laget til lørdag blir en nøtt for oss trenere. Men først og fremst er det positivt at vi får flere "førsteellever" spillere tilbake etter en kamp hvor de som spilte mot Os 2 var solide. Det betyr at vi har mer enn 11 mann som holder et høyt nivå til lørdagens kamp mot Tertnes. 

Vi gleder oss til lørdag og håper å kunne vise oss fram fra vår beste side. Klarer vi det er det gode grunner til å tro på seier. Og blir det seier, så blir det fest.

Håper å se dere lørdag klokken 1300 på Liland.

Kristian

Bilde fra venstre: Årets Trenerteam A-lag Herrer; Gunnar Gundersen (oppmann), Tarjei Mork Øren (assistent trener), Kristian Andersen (Hovedtrener) Bård Alsaker (assistent trener).