Det bølger litt første halvtimen. Vi treffer ikke helt med presset vårt i første del av omgangen, noe som fører til at Os spiller gjennom oss og kommer til noen muligheter. Samtidig skaper vi sjanser på overganger selv. Midtveis i omgangen får vi bedre tak på presset, vi får mer kontroll på kampen og skaper mer og mer. Vi får to klare straffespark i denne siste delen. Sæverås er god og setter begge og vi tar 0-2 med oss inn i pausen.

2.omgang kontrollerer vi fint. Vi har kontroll bakover, får noen gode overganger og har sjanser til å øke. Litt trykk fra Os blir det de siste 10 minuttene, men det må vi leve med. Når Giil setter 0-3 like før slutt er det avgjort.
Igjen så fremstår vi som et knallsterkt kollektiv på banen. Guttene jobber knallhardt for hverandre og skaper sjanser i ulike faser.
Nå skal vi restituere, før vi skal forberede oss og glede oss til den siste kampen mot Tertnes lørdag kl 1300. De fleste vet nok hva seier i den kampen innebærer. Vi skal sørge for at guttene spiller en ny solid kamp, så håper vi mange vil følge oss i den avslutningen.

Kristian

Foto: John Vint, Sportskollektivet