På tirsdag har vi O-teknisk trening i skogen. Husk lykt, kompass og terrengsko. Vi møtes på Liland Skole klokken 18:00. Etter O-teknisk trening er det også styrketrening i gymsalen kl 19:00 for de som vil det.

På onsdag er det nattcup orienteringsløp på Midtun. Det er fleksistart mellom klokken 19:15 og 20:15. Husk lykt, kompass og terrengsko. For mer informasjon om arrangementet se eventor.

På torsdag har vi intervalltrening langs skranevatnet. Vi løper i lag med Friidrettens trimgruppe, som starter oppvarmingen ved Fana stadion klokken 18:30. Men det er mulighet for å starte ved Skranevatnet og varme opp i andre retningen og møtes på midten. Intervallene løper vi langs skranevatnet. 40 ganger 40 sekund intervaller og 20 sekund pause. Det er mulig å hoppe over drag og gi seg tidligere.

På lørdag har vi klubbmesterskap for orienteringen i Fanahytten på Totland. Her har vi som vanlig jaktstart der alle har mulighet til å vinne, da alle får starttid etter antatt tid. Oppmøte er klokken 14:00 og start er klokken 15:00. Etter løpingen er det matservering, snacks, spill og gøy. Påmelding er på eventor og/eller i Spond.