Status nå er at vi er over 60 påmeldte spillere fordelt på to dager. Noen spillere er med på begge treninger, mens andre er med på kun den ene. Begge deler går! På fredagene er vi nå 17 påmeldte spillere, og her har vi også en del av de yngste med (2012 og 2013). Foreløpig er vi kun gutter på fredagene, men vi ønsker også jenter med oss her. På fredagstreningene er vi minimum to trenere hver gang som følger hver enkelt spiller tett ila økta.

På søndagene er vi fremdeles ganske mange, med over 50 påmeldte spillere. Over 40 gutter, og 10 jenter er med oss på søndagene. På søndagene har vi også egen keepertrener med fantastisk god keeperspesifikk trening for unge lovende keeperemner. Her er gruppene større enn fredagene, men fokuset er det samme. Ferdighetsutvikling med hovedfokus på intensitet og kvalitet i hver eneste aksjon og involvering. Det er mye teknisk trening samt en del 2v2-4v4 spill på små mål.

Har du et barn som ønsker å være med? Vi tar i mot alle gutter og jenter født i mellom 2009 og 2013, begge dager!

PS: alle jenter får muligheten til å delta med klippekort. Vi er veldig opptatt av å få med oss flere jenter, derfor tilbys denne ordningen spesifikt for jentene. Her kjøper man et klippekort for 500 kr, som involverer 4 klipp. Om man ønsker å bli fast medlem velger man vanlig påmelding.

Ta kontakt med akademileder Tarjei Mork Øren på gneist.fotball@gneist.no om dere ønsker å teste oss ut. Alle nye får den første treningen gratis!

Påmelding Gneist Akademiet fredager: Gneist Akademiet fredager

Påmelding Gneist Akademiet søndager: Gneist Akademiet søndager

Påmelding Gneist Akademiet jenter klippekort: Gneist Akademiet jenter og klippekort

Info om Gneist Akademiet: Hva er Gneist Akademiet?