Med blant anna Tine, Lise, Kristin, Nina og Silje Marie ute mangla vi både ein del rutine og spillere som har vært viktige bærebjelker for Gneist i fleire år. Likevel kunne vi stille et sterkt lag, og når jentene fulger kampplanen til punkt og prikke var det duket for årets første seier.

Vi valgte å gå ut i en 4-4-2 formasjon, med tanken om å frakte ballen tidlig opp på deira halvdel for å skape situasjoner rundt deiras 16-meter. Vi får kampen tidlig i vårt spor, og når Mathea spiller Marit nydelig igjennom tidlig i førsteomgang får vi akkurat den starten vi ønsker. Marit setter ballen kontrollert i mål og vi leder 1-0.

Resten av omgangen blir mye spill mellom de to boksene, men de store sjansene uteblir for begge lag. I 2.omgang kommer Bremnes høgt ut og får et lite trykk på oss, men vi står i mot og etter kvart ligner kampen slik den gjorde i 1.omgang. I perioder viser jentene fram masse godt spill og kombinasjoner, i tillegg til at den harde jobben for laget ligger i bunn.

Jentene står imot, og det er rein og skjær idrettsglede når dommeren blåser av kampen og vi vinner 1-0. Etter ein sesong med mykje motgang får jentene endelig det vi har venta lenge på, og som vi hadde fortjent å få mykje tidligare i sesongen. Ein fantastisk laginnsats av alle gjorde fredagen perfekt, og som vi skal bruke som ein energiboost inn mot dei to siste kampane.

Nicklas