Det samme gjelder ansatte hos hovedsponsorene NECON, Intersport, Ramirent,  Peppes Pizza,  REMA 1000, Scandic Hotel, Godt Brød, Egon og Bergensavisen.

Påmelding skjer via samle-skjema, link nederst.

Medlemmer av Gneist Trim for 50 % rabatt og melder seg på via EQ-timing (klikk på link) med g-trim som rabattkode. Et godt forslag vil være at foreldre til rekrutter og yngre utøvere som ønsker løpe med sine håpefulle melder seg inn i Gneist Trim så får de rabatter på begge karusellene. Dette kan gjøres direkte via EQ-timing ved påmelding karusellen

Det er KUN mulig å melde seg på hele karusellen og vær nøye med utfylling, alle felter må være fylt ut. Husk å ta godt vare på startnummeret som skal brukes under hele karusellen.

Slik det ser ut nå blir det fellesstart for 5/10 km kl 19.00 med muligheter å starte 18.45 for dem som skal løpe 10 km og bruke over 1 time. Alle blir påmeldt 5 km, men velger selv løpsdagen hvilke distanse som ønskes løpt. Tidtakersystemet ordner dette automatisk.

Gjør oppmerksom på at deltagerne blir lastet opp i EQ-timing sitt system manuelt en gang i uken, så det kan ta litt tid før man kommer på startlisten. Utøvere merket med grønt i svarskjema er laste inn og kan finnes på EQ-timing sin startliste for hele karusellen.

Registreringslink

Her kan du se hvem som er registrert (grønnt betyr at de er lastet opp i EQ-timing)