Tidligere denne uken ble det kjent at Jesper ga seg i Bjarg. For Gneist var det selvsagt at vi måtte høre om Jesper ville være med å bidra for oss og bli en del av det miljøet vi har på Liland.

Etter noen fine prater med Kristian, og et par treninger med laget denne uken, ble det fort klart at begge parter ønsket å inngå en avtale om spill for Gneist. Fredag signerte dermed Jesper på papirene som gjør han til Gneist-spiller resten av 2022 sesongen.

Hovedtrener Kristian er veldig fornøyd med å ha Jesper på plass foran en spennende høstsesong; «Med Jesper på plass får vi enda mer kvalitet og bredde på plass i troppen vår. Jesper er primært tiltenkt en plass i forsvaret vårt, men kan også bekle roller i midtbaneleddet vårt. Jeg har kjent Jesper siden han spilte i Sædalen og var på kretslaget for 2000 årgangen som jeg trente på den tiden. I Jesper får vi en duellsterk, klok og pasningssikker spiller. Men mest av alt får vi inn en ny 100 % utøver. Jesper gjør ting ordentlig, han stiller krav til seg selv, men er også opptatt av å høyne kvaliteten på det vi som gruppe står for. Derfor vil han bli en tilvekst til gruppen på flere måter».

Vi ønsker Jesper hjertelig velkommen til Gneist!