Gneist ønsker å dele både stort og smått på vår nye hjemmeside fremover, som nå også er mobilvennlig. Vi oppfordrer alle medlemmer, trenere, foreldrekontakter og lagledere til å sende inn egne nyheter som de ønsker å få ut på gruppens side. 

La oss vise gleden, innsatsen og engasjementet

Facebook- og Spondgrupper fungerer ypperlig til intern kommunikasjon, men viser ikke offentligheten hvor flott klubben vår er. Vi har lyst å se alt det kjekke dere driver med, alt fra kamper og turneringer til en koselig pizzakveld. Har dere noe å dele? Send inn til gruppens web-ansvarlige eller klubbkoordinator@gneist.no

Ved at andre enn kun styret og webansvarlig bidrar med en god historie i ny og ne, gjør at vi viser offentligheten klubbens mangfold, resultater og utallige gode historier på vår måte, i våre omgivelser, i våre klubbfarger. Klarer vi det, tiltrekkes både medlemmer, supportere og sponsorer.

Hva er nytt?

  • Meny-filter: Ved å klikke på klubben eller en sportsgren i menyen får du kun se tilhørende nyheter* og menyvalg. F.eks. klikker du på f.eks. «Fotball» vil du kun se nyheter fra fotballgruppa. Menyen vil kun ha fotballrelaterte valg.

    * valgfritt for hver gruppe

  • Mobil først: Vår nye nettside er først og fremst laget for å brukes fra mobiltelefon. Den er enkel, oversiktlig og lynrask. Hjemmesiden har et dedikert app-ikon. Hvis du legger gneist.no som snarvei på din mobile hjemskjerm. Denne funksjonen lar deg hoppe rett inn på forsiden eller din egne lagside med ett trykk på app-ikonet.

Info samlet på én plass

Vi oppfordrer alle medlemmer, trenere og foreldrekontakter til å:

  • Sende inn lagbilder og tekst
  • Sende inn bilder av en hyggelig feiring etter kamp
  • Sende inn rapport fra turnering, konkurranse eller kamp
  • Sende inn andre spennende nyheter/info som er kjekt å ha på hjemmesiden

Revolusjonerende enkelt 

Klubbnettside er en ny type nettsideløsning laget med to hovedmål:

  1. Gjøre det så enkelt å administrere at hvem som helst kan gjøre det. Uten opplæring.
  2. Gjøre brukeropplevelsen fra mobil lynraskrask og brukervennlig.

For deg som har tilgang, ta en titt på filmen for en raskt introduksjon.