Vi møtte et ungt Os lag som til denne kampen var forsterket med noen av deres a-lagspillere. Det ble som forventet en kamp hvor vi måtte styre spillet mot et lag som lå lavt. Det løste vi bra med å være tålmodige og satte opp fornuftige angrep. Etter ca halvtimen luftet Stian den beryktede skuddfoten sin og sendte oss i ledelsen med et godt skudd fra ca. 20 meter. Den scoringen gjorde at vi gikk til pause med 1-0 ledelse.

I 2. omgang får vi mer plass etterhvert og klarer å skape flere og større målsjanser. Sondre Sæverås utnytter en feil i Os sitt forsvar og sender oss opp i 2-0 når det er spilt 10 minutter av 2.omgang. Midt i omgangen øker samme mann til 3-0 når Eide uselvisk serverer Sæverås til åpent mål. Gill avslutter en bra 2.omgang med å sette inn ett skudd fra 16 meteren til 4-0.

Med det vinner vi en kontrollert seier, holder nullen for første gang i serien og inntar igjen førsteplassen. Mye er bra i denne kampen, men vi skal opp noen hakk til lørdagens siste seriekamp borte mot Tertnes. Den kampen starter kl 1300 på Åstveit.

Kristian