Vi visste at motstanderen stilte med et ungt lag, og at det var fullt mulig å gjøre en god prestasjon. Og en god prestasjon, det ble det. Kampen sett under ett var forholdvis jevn, men vi skapte klart flest sjanser og kom oss ofte inn både bak og rundt forsvaret til Brann. 1-0 kom allerede etter 11 spilte minutter, etter en personlig feil hos de som Adrian Kvamsdal satt fint i mål. Etter ca halvtimen spilt så får Brann straffe, som de setter greit i mål. 1-1 er også stillingen til pause.

Vi starter 2-omg godt og har to store sjanser før vi får uttelling ved Andreas Fleten etter 53 spilte minutter. En strålende kontring som starter rett utenfor egen 16-meter. Like etterpå så setter vi også inn 3-1, etter nydelig pasning fra nevnte Kvamsdal til bakromshissige Fleten, som setter den på lekkert vis med en chip over keeper.

Dermed så er vi på tabelltopp (dog med fler kamper spilt enn motstanderne våre). Vi gleder oss uansett over en solid prestasjon over flinke Brann-gutter, og skal fortsette å jobbe godt i treningshverdagen frem til sommerferien :)