Lørdagens kamp borte mot Åsane 2 ble en tøff og intens kamp som vi tilslutt vant 2-1 og dro med oss 3 poeng hjem igjen til Liland.

Det var en kamp hvor Åsane la seg lavt mot oss, og lot oss delvis få styre litt på Myrdal. Vi var tålmodige mot deres lave press, samtidig som vi klarte å stresse de med vårt høye presspill, og vant ballen flere ganger høyt i banen. 17 minutter ut 1.omgang får vi et fint brudd hvor Giil tilslutt flikker videre til Aleksander som setter 1-0. Kampen fortsetter i samme spor og vi har totalt sett fint kontroll på kampen. Like før pause stanger Simen inn 2-0 til oss på et frispark og vi går til pause med en fortjent 2-0 ledelse.

2.omgang er lenge som den første. Åsane velger å ligge lavt, noe som gir oss mulighet til å ligge lavt. Vi står høyt og stresser de i noen faser, mens vi i andre faser kontrollerer egen halvdel v å samle oss mer. Men i det 72. minuttet klarer Åsane å redusere til 2-1. Vi beholder likevel roen og kontrollen på kampen etter dette. Men når Åsane velger å bli mer direkte og kjører på med det de har de siste 10 minuttene blir vår jobb å stå i mot. Og selv om det blir litt trykk de siste 10 minuttene, så står vi fint i mot. Dermed ender det med en deilig 2-1 seier til oss.

Ekstra deilig at vi så raskt kommer på vinnersporet etter forrige helgs tap. Guttene viser en sterk vilje til å slå tilbake, noe som er en av mange gode sider ved dette Gneist-laget. Nå venter litt over en uke med trening før Os2 kommer på besøk til Liland mandag om 9 dager.

Kristian

Foto: Jonny Kleppestø