Herrer A møter Åsane 2 i BA-ligaens 9. runde. Kampen spilles på Myrdal Stadion lørdag 11. juni klokken 15:00.

Gneists form: S-S-S-S-T

Etter en sterk åpning på serien med syv strake seire, gikk herrene tomhendt hjem fra Liland forrige helg. Da vant Arna-Bjørnar 1-3, og årets første tap var et faktum. Nå er laget sulten på å revansjere seg. "Vi har gått gjennom forrige helgs kamp mot AB, har trent spesielt godt på eget angrepsspill og føler oss klare til en god utfordring mot et ungt, men godt Åsane lag" sier hovedtrener Kristian Andersen.

Åsanes form: S-S-T-T-U

Åsane var før sesongen regnet blant mange som en av opprykkskandidatene. De oransje åpnet sterkt med fem strake seire, og slo blant annet topplagene Tertnes og Arna-Bjørnar. De siste kampene har det variert noe mer i poengfangsten, men det er ingen tvil om dette blir en vanskelig kamp for Gneist. "En spennende og tøff kamp blir det nok uansett, og vi gleder oss til ny kamp" sier Andersen. 

Sykdom og skader

Gneist gjør trolig noen justeringer på laget til lørdag. "Vi har noen usikre kort i eget lag og kommer til å stille uten noen av våre faste på lørdag. Dette er grunnet sykdom og småskader som vi ikke er helt sikker på før lørdag. Men da håper vi at de nye som får sjansen griper denne og presterer i andres fravær" forteller Andersen.