Fra januar starter Tarjei i en 100 % stilling som leder for Gneist Akademiet og trener- og spillerutvikler. I tillegg vil han inneha en rolle som assistent trener på A-lag herrer.

Mange vil huske Tarjei som trener for gutter 2000 her i Gneist. Laget imponerte mange og tok seg helt til kvartfinalen i NM mot Rosenborg. Etter dette har han altså vært heltidsansatt i Brann i 5 år, men nå vender han hjem.

Et stort løft for klubben.

I Gneist skal Tarjei ha ansvaret for Akademiet, videreutvikle arbeidet med trener og spillerutvikling i tillegg til å ha en viktig rolle rundt vårt A-lag herrer. Vi er stolt over at Tarjei har takket ja og at han nå er klar til å ta fatt på oppgavene som ligger foran ham i Gneist. Tarjei kjennetegnes som ambisiøs, tydelig, inspirerende og hardt arbeidende. Med sin erfaring fra toppfotball, sterke motivasjon, mentalitet og hjerte for klubben gleder vi oss stort til å ta fatt på arbeidet sammen!

Bakgrunn:

Opprinnelig kommer Tarjei i fra Aukra kommune vest for Molde, men han har nå bodd i Bergen siden 2013. Ha besitter et årsstudium i idrett fra Høyskolen i Molde, samt lærerutdanning fra Høyskolen i Bergen og er UEFA B – lisensiert.

En veldig motivert Tarjei:


«Når Ingolf og Gneist først tok kontakt så kjente jeg at dette umiddelbart var noe som pirret i meg. Etter å ha jobbet med 13, 14, 15 – og 16-åringer de siste 8 årene, og 5 av de siste på heltid som 14-årstrener i akademiet til Brann, så er tiden nå inne for å gjøre noe annet. Jeg har i hele prosessen med klubben følt meg veldig ønsket, og det har selvsagt vært sentralt for at valget mitt til slutt falt på Gneist.

Jeg har i en lengre periode kjent på kroppen at jeg higer etter nye utfordringer for å utvikle meg videre som trener, og etter flere gode samtaler med Gneist så er jeg overbevist om at dette er det riktige valget for meg nå. Ingolf hentet meg til Gneist etter at vi tok UEFA B-lisens sammen i Tromsø, og jeg er veldig glad for at han og klubben enda engang gir meg sjansen og tror på meg.

Gneist har helt udiskutabelt et uforløst potensial. Det er en av landets aller største klubber. Jeg synes at klubben skal anerkjenne dette enda tydeligere i tiden fremover, og sammen forbedre oss slik at spillerne våre får en enda bedre hverdag.

En av de viktigste arbeidsoppgavene mine i klubben skal være å bygge videre på akademiet i klubben, samt at jeg skal bidra til å utvikle trenerteamene rundt de respektive lagene. Desto bedre trenere, desto bedre spillere! Dette gleder jeg meg masse til. At jeg i tillegg til dette skal være med min gamle sjef i Brann (Kristian Andersen) rundt A-lag Herrer, gjør at motivasjonen min rett og slett treffer taket med 10/10. Klubben har et meget spennende A-lag som vi sammen skal gjøre enda bedre i 2022, og jeg er veldig glad for at klubben har valgt en retning med å alltid ha et visst antall spillere fra eget akademi i laget»

Gneist Fotball ønsker Tarjei hjertelig velkommen tilbake til Gneist!