Nå tar Puttefotballen en liten pause for jul, men vi gleder oss til å starte opp igjen på nyåret. Nora Møllerup, Sidsel Møllerup, Henriette Wollan og Pernille Wollan er instruktørene som har drevet Puttefotball og klubben er så stolt og takknemlig for den gode jobben de har lagt ned. 

Jentene har skrevet noen ord: 

Fra i sommer har herlige barn og foreldre stilt opp hver søndags morgen for å nyte en time med ball, lek og moro. Puttefotballen har vært helt nytt for alle, men å få se barn helt ned i 5-årsalderen ha så stor glede av å spille fotball har vært fantastisk både for oss trenere og foreldrene. På hver trening har det hvert smil, latter, tårer og utrolig nok har vi ikke hatt en eneste trening uten fint vær! Vi vil takke alle foreldre, besteforeldre og søsken som har stilt opp på treningene! Uten dere hadde ikke vi kunnet arrangere noe slikt. Nå har kalde snødager kommet, og vi trenere og Gneist ønsker dere en riktig god jul og et godt nyttår! Så gleder vi oss til å se dere alle igjen i det nye året som kommer, for å nyte enda mer herlig fotball!

Hilsen Nora & Sidsel Møllerup og Henriette & Pernille Wollan

Om du har en gutt eller jente født i 2016 eller 2017 så er du hjertelig velkommen til å bli med når vi starter opp igjen i 2022. For å lese mer om Puttefotball og påmelding; trykk her.