Turen til Flaktveit på lørdag endte med 4-2 seier og tre nye poeng til a-laget. Som "alltid" skaper vi sjanser og scorer mye mål. Samtidig gir vi fortsatt motstander for mange muligheter til at det blir "avslappende" å lede disse guttene.

Men vi starter kampen meget bra. Vi har godt balltempo, god bevegelse og skaper flere gode sjanser. Samtidig ser vi at hjemmelaget er farlig når de får kontringer. Men vi tar ledelsen 2-0 ved Sæverås og Gundersen og har føringen i kampen. Når Flaktveit reduserer til 2-1 blir det litt nerve i noen minutter. Men heldigvis slår vi tilbake og tar pause med ledelsen 3-1 etter scoring v Giil.

2.omgang starter bra for oss, men istedenfor å øke, får vi 2-3 redusering mot oss på et frispark. Da er det en periode litt panikk hos oss, og Flaktveit styrer litt for mye av kampen. Men vi jobber oss ut av denne perioden og når vi får 2-4 ved Eide 10 minutter før slutt er kampen avgjort.

Med det fortsetter vi den gode starten på sesongen med fem seire på like mange kamper. Det er sterkt, samtidig som vi vet at vi har flere ting å bli bedre på før vi sier oss fornøyd.

Nå venter en bonuskamp for oss med Sotra i NM kommende torsdag kl 1800 på Liland. Det blir spennende å se om vi kan måle krefter mot Sotra som er to divisjoner over oss.

Kristian