Øystese er nyopprykket og har fått en litt trang start på comebacket i 4.divisjon. Desto viktigere er det at vi er skjerpet og klare for å møte et lag som vil gjøre alt for å ta med seg poeng hjem igjen til Øystese.

For vår egen del har vi endelig fått gjennomført en vanlig treningsuke igjen. Det har vært mye kamper de siste 14 dagene med dertil tilhørende restitusjonstreninger. Men denne uken har vi igjen kunne gjort mer vanlige treninger og fått jobbet med de tingene vi må forbedre om vi skal fortsette å prestere på et godt nivå.

Selv om vi har fått en veldig god start på sesongen med 9 av 9 mulige poeng, er det flere ting i spillet vårt som vi ønsker å forbedre. Målet mot Øystese er å ta nye steg på dette.

Vi har de fleste tilgjengelige til denne kampen også. Dessverre er Frank ute i mange måneder med en stygg skade i kneet fra kampen mot Osterøy. Jørn er på vei tilbake etter sin skade og i trening fra neste uke. Henrik og Tobias er ikke tilgjengelig til denne kampen på grunn av jobb og konfirmasjon i familien. Men vi stiller uansett et godt lag og en fyldig tropp til kampen, og alt ligger til rette for at dere skal kunne se et godt og sprudlende Gneist-lag også denne lørdagen.

Foto: Hordalandsfotball

Kristian