Åsane 2 – Gneist 5-0 (1-0)

Vi møter et meget godt og ballsikkert Åsane som gjer at mesteparten av kampen blir ein forsvarskamp. Vi blir nødt å endre formasjonen vår tidlig i 1.omgang, og løser forsvarsjobben deretter formidabelt! Sjølv om Åsane har mykje ball, så skaper dei ikkje all verden. Vi kommer på nokre få farlege overgangar, men blir litt for upresise på siste tredjedel. Åsane 2 skårer rett før pausesignalet går, og vi ligger under 1-0 til pause.

I pausen blir vi enige om å tørre litt meir med ball, slik at vi ikkje berre må ta i mot nye Åsane-angrep heile tida. Dette lykkes vi til tider med, og vi får til fleire kombinasjoner og vi setter oftere i gang bak. Likevel blir det mykje Åsane, og etter 65 min slepper vi inn 2-0. Vi fortsetter å prøve med ball, og vi er nærme en redusering da vi kommer aleine med keeper berre minutter etterpå. Når vi da ikkje klarer å få ballen i mål, er det litt typisk at Åsane skårer i angrepet etterpå. Åsane 2 skårer to mål til i sluttminuttene, og Åsane 2 vinner til slutt fullt fortjent.

Vi tar med oss den gode defensive rammen vår, og motet til å spille vårt spill i 2.omgang. Vi veit at vi kan skape sjanser, og vi veit at vi kan skåre mål. Dette skal vi fortsette med når vi tar imot Fyllingsdalen 2 allerede mandag på Liland!

 

Nicklas