Siste søndag før påske så hadde vi en meget vellykket prøvedag for alle treningsglade jenter på Gneist Akademiet. Hele 15 jenter deltok, og det var 23 påmeldte (en del forfall pga sykdom). 

Vi kjører nå på med faste søndagstreninger for jentene, der de blir satt i egne jentegrupper, og med nok påmeldte blir det også differenseriert etter alder og iver/ferdighetsnivå. Hvis vi blir veldig mange påmeldte, vil vi ha eget tidspunkt for jentetreningene, for å få nok kvalitet. I første omgang vil altså jentene trene samtidig med guttene, men ikke sammen med guttene.

Alle jenter født mellom 2007 og 2011 kan delta. 

Vi starter førstkommende søndag 24/4 kl. 16.00 på Liland. Oppmøte ca 10 min før. Her vil jentene bli møtt av flinke trenere med ulik bakgrunn. Noen av trenerne er trener på ungdomslag i Gneist, andre har jobbet i akademiet til Brann i flere år, mens andre spiller på A-lag Herrer. 

Det vil være klippekort som betalingsmåte på dette tiltaket. Hvert klippekort koster 500 kr, og inneholder 4 treninger (125 kr per trening). Det er med andre ord ikke noe medlemskap eller bindingstid. Hvis man ønsker å binde seg og ha fortløpende fakturering, ta kontakt med Tarjei. Når man har brukt et klipp, så registreres dette hos oss. Klippekortet kan brukes fritt gjennom hele 2022, og når det er brukt opp så kan man kjøpe et nytt.

  • Utstyrspakke kan kjøpes om man ønsker dette, men man må ikke. Denne koster 950 kr og inneholder shorts, t-skjorte og genser. 

 

Vil du melde deg på?

Se her! -> https://club.spond.com/landing/courses/gneist/A1F635BA7F1245BAA2116C590925DB2F/main_products