Vi tar føringen fra start og styrer kampen fra første minutt. Vi tar en oppskriftsmessig og fortjent ledelse etter 38 minutter ved Christoffer Knoph, før Anders Hagerup øker ledelsen til 2-0 rett før pause til stor jubel fra de fremmøtte. Vi får virkelig frem det vi har trent på gjennom vinteren og humøret er deretter inn til pause.

I pausen blir vi enige om å ikke ta foten av pedalen, og vi blir belønnet med 3-0 bare noen minutter ut i omgangen. Igjen er Knoph sist på ballen. Værgudene prøver å sette en stopper for Gneist-dominansen med lette snøbyger, og tilskuerne velger naturligvis å trekke hjemover grunnet uværet. Men vi lar oss ikke stoppe og etter 73 minutter fullfører Knoph sitt hat-tricket etter en dødball, før Erik Landsvik får æren av å fastsette resultatet til 5-0 på overtid. Resultatet er overraskende sterkt, men lørdagens største overraskelse er likevel at Eirik Sæle ikke ønsket å bli byttet ut når snøværet inntraff, det forteller oss hvor kjekt det var utpå der. En skikkelig lagseier dette, og ekstra kjekt at vi har fått brukt hele troppen gjennom en lang vinterserie som har pågått i to måneder. 

Vi spiller vår beste kamp i sesongoppkjøringen, og er gode i alle spillets faser. Vi unngår brudd på brudd og nekter å slippe Baune inn i kampen. Dette ble også en verdig siste kamp under navnet Gneist C, da vi oppgraderes til Gneist B til sesongstart. Som en ekstra bonus vinner vi også hyggelige 10.000 kroner til utstyr fra Hummel for seieren i Vinterserien. Det blir spennende å se hvilke nyheter Hummel lokker oss med, det er åpenbart mye å hente fra katalogen deres. De neste ukene vil nå brukes godt på restitusjon og litt påskekos før det braker løs mot Nymark 2 i første serierunde 24 april. Sees der!

Vi må også få takke vår innleide keeper fra G19 Håvard Johannessen for strålende innsats på lørdag, en kommende A-lagskeeper dette her, takk for hjelpen Håvard!

  • Simen Århus (trener og spiller)

Bilder lånt av Hordalandsfotball.